Welkom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Elize Eck - WaarBenJij.nu Welkom - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Elize Eck - WaarBenJij.nu

Welkom

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Elize

30 Maart 2008 | Nederland, Amsterdam

Namaste!

Dat begint al goed.. :)
En 30 mei is het dan echt zover. Opstijgen en gaan.

NEPAL!

Het land waar ik nu inmiddels al verschillende keren van gedroomd hebt. Het land waar mijn reis begint.

Vanaf 31 mei zal ik twee maanden te vinden zijn in Bhaktapur. Een plaats naast de hoofdstad Kathmandu. Hier is het gehandicapte kindertehuis Swarga gevestigd. Dit kindertehuis is opgericht door Joyce van Rijen (Nederlandse) en Krishna Sundar Khaitu (Nepalees). Zie voor meer informatie de website. www.suvadra.com. Via hen ga ik op een school in de buurt creatieve en engelse lessen geven. Tijdens deze twee maanden zal ik slapen in een guesthouse. Omdat je maximaal 3 maanden per jaar mag verblijven in Nepal zal ik na het lesgeven nog 1 maand rond reizen en hopelijk een trekking door de bergen maken.

Omdat ik een enkele reis gekocht heb ligt het na de drie maanden in Nepal helemaal open. Misschien kom ik weer naar huis. Misschien reis ik door naar India, Bangladesh of China. Geen idee.
Omdat ik ben gestopt met de opleiding heb ik verder geen verplichting in Nederland. Natuurlijk wel naar mijn familie en vrienden die dicht bij me staan. Maar die verplichting hoop ik op deze manier voor een deel te kunnen oplossen.

De kriebels met zin om weg te gaan zijn overduidelijk aanwezig. En helaas ontbreken ook de zenuwen niet.

Ik ben benieuwd wat de wereld me zal brengen! :D

Tot snel!

Groetjes, Elize

• 15 Mei 2008 - 11:59

Irene:

Wauw Elize,
    Je hebt echt de 'guts' om je droom waar te maken! Je wilde al zolang reizen.. gaaf dat je het nu ook echt gaat doen! Ik denk dat ik kom op je feestje, het hangt er even vanaf of Martin me kan brengen. Is het goed als hij ook meekomt?
    Anyway,ik hoop dat de reis je zal brengen waar je zo'n zin in hebt enne.. gaaf, creatieve lessen geven! Dat gaat je zeker lukken! :D
    SUCCES! Geniet ervan! En hopelijk tot de 24e.
    En ik ga je verhalen zeker volgen!
    Liefs Irene.

• 25 Mei 2008 - 13:19

Anandi:

Hey!

Ik heb me toegevoegd bij de email :)
    Tis wel handig om elke keer mail te ontvangen bij een nieuwe blog.
    Je feest was gezellig gisteren! Is het nog erg laat geworden?
    Succes deze week, ik hoop dat alles naar wens verloopt en dat je niet teveel stress hebt.!
    Succes en ik spreek je nog wel voor je vertrekt.!

• 26 Mei 2008 - 07:16

Papser:

Nog 4 nachtjes slapen en dan is het zover. Geniet nog van deze dagen met de mensen om je heen.

• 27 Mei 2008 - 08:16

Sandra:

Hey Elize,

jammer ik had je geen gedag kunnen zeggen maar ik wens je heel veel plezier en lekker genieten van alles! Was super gezellig om met je te werken op zaterdag wie weet tot ziens!!

Groetjes Sandra

• 29 Mei 2008 - 06:45

Wim, Carla En De Kid:

Lieve Elize,
    Wij wensen je sterkte met het afscheid nemen en alle geluk voor de periode die gaat komen. Leuk dat we op deze manier nog op de hoogte van je blijven. Geniet ervan en tot mailens!!!

• 29 Mei 2008 - 09:12

Truus Arie Eric En B:

Mailadres toegevoegd.Zo blijven we op de hoogte. Het ziet er goed uit wat je gaat doen.Succes met alles xxxx

• 29 Mei 2008 - 09:22

Gert En Marga.:

Hallo Elize,

Ook wij willen je heel veel sterkte, geluk, en plezier wensen op deze zeer avontuurlijke reis.
    We hebben bewondering voor je.
    De email en website zullen we zeker in de gaten houden.

Groeten Gert en Marga
    Koen en thijs

• 29 Mei 2008 - 11:26

Joop,Nelleke & Boys:

Hoi Elize,
    email adres toegevoegd! We blijven graag op de hoogte van jouw belevenissen! Leuk hoor dat we je zo kunnen blijven volgen!We denken en hopen dat je een mooie tijd tegemoet gaat!
    Veel sterkte met afscheid nemen en tot mailens!!
    Groetjes Joop, Nelleke, Erik, Martijn en Gerwin

• 01 Juni 2008 - 11:02

Irene:

En? En??? :P Hoe was de reis? Ben je veilig aangekomen?
    xxx

• 03 Juni 2008 - 17:41

Roos:

Ik ben benieuwd naar je verhalen!!!!